Facebook

Er det trygt å logge seg inn med min Facebook konto?

Ja det er det. Mostadmark.no bruker på samme måte som nettbanken din HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS), hvor alt innhold som blir sendt og mottatt mellom din nettleser og nettsiden er kryptert.

Hvem kan blogge?

Mostadmark Utvikling håper at dette nettstedet skal fungere som en portal for all aktivitet i og rundt Mostadmark. For å få dette til må nettstedet være levende, åpent og inkluderende. 

Bloggen for Mostadmark er derfor åpen for alle som er logget inn. Innlogging krever en Facebook bruker. Ved at alle bidrar til å fylle Bloggen med innhold, så blir den forhåpentligvis relevant samt at den bidrar til et transparent lokalmiljø.

Vi håper derfor at lag, arbeidsgrupper, foreninger og enkeltpersoner deler tanker, ideer og referat fra møter og andre aktiviteter.

Hvem kan opprette arrangement i Mostadmark sin kalender?

Mostadmark Utvikling håper at dette nettstedet skal fungere som en portal for all aktivitet i og rundt Mostadmark. For å få dette til må nettstedet være levende, åpent og inkluderende. 

Kalenderen for Mostadmark er derfor åpen for alle som er logget inn. Innlogging krever en Facebook bruker.  Ved at alle bidrar til å fylle kalenderen med innhold så blir den forhåpentligvis relevant i form av at den:

  • kan benyttes til planlegging – er det andre som har arrangement på samme dag?
  • gir en samlet oversikt over alt det som skjer i og rundt bygda vår!
Hvordan logger jeg inn?

Fra logg-inn dialogen så trykker du på den blå knappen “Logg på med “. Dette kan du gjøre fra mobil, nettbrett eller en PC.

Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, oppgi din brukerinformasjon i dialogboksen som kommer opp:

Svar ja, dersom du blir spurt om å bekrefte at brukerinformasjon som navn og e-postadresse oversendes til mostadmark.no. Du returneres da automatisk til mostadmark.no hvor din bruker har blitt opprettet. Du slipper da å huske brukernavn og passord til enda et nettsted. NB: ditt passord lagres ikke.

Logger du inn fra et nettbrett eller PC som ikke er din egen, husk å logge ut fra din Facebook konto!

På mostadmark.no, så vil du når du er innlogget få opp nye menyvalg, bl.a. “Min side:  DittNavn”:

Herfra vil du kunne opprette og vedlikeholde arrangementer i kalenderen og blogginnlegg.  Du vil også kunne kommentere andre sine innlegg.

Merk at du under “Min side” finner en utvidet hjelp. Her forklares det meste samt at du får tilgang til video-veiledere.

Lykke til!

 

 


Hvordan deler jeg bilder fra Instagram?

Både på fremsiden av mostadmark.no og under menyvalget Bilder hentes bilder fra alle åpne Instagram-kontoer som har en emneknagg (er tagget #) med stednavn i eller i nærheten av Mostadmark(a). Merk at bilder fra andre plasser i Norge kan dukke opp.  Et eksempel er #Foldsjøen, hvor både bilder fra “vår” innsjø og Foldsjøen i Trollheimen ( Surnadal og Rindal kommuner i Møre og Romsdal) vises.

På fremsiden vises bilder som er #Mostadmark og #Mostadmarka. Under bilder finner du:  #Foldsjøen, #Jøssåsen, #Heinfjorden, #Vennafjellet og #Jervfjellet.

Har du en lukket Instagram-konto som du ikke ønsker å åpne, så kan du opprette en tilleggkonto som er åpen.  Her kan du legge flotte naturbilder eller andre bilder av interesse for oss i  Mostadmark.

Slik bytter du mellom flere Instagram-kontoer

Du kan være logget inn med opptil fem forskjellige kontoer samtidig og motta varsler fra alle kontoene samtidig, ikke bare den du bruker akkurat nå. For å legge til en ekstra konto, gå til brukerprofilen din nederst til høyre, trykk på verktøy-ikonet øverst til høyre og bla helt ned til bunnen for å finne Legg til brukerkonto (rett over Logg ut-knappen).

FLERE KONTOER? Da finner du bare menyvalget på skjermbildet til venstre, og så får du opp et innloggingsvindu til hvor du skal skrive inn brukernavn og passord på konto nummer to (eller tre, fire og fem).

Når du har lagt til en konto nummer to, forvandles ikonet for brukerprofilen nederst til høyre om til selve profilbildet på den kontoen du er inne på akkurat nå, slik at du enkelt kan skille mellom dem; og forhåpentligvis ikke feilposter eller -liker noe.

For å bytte til en annen konto, trykk og hold på profilbildet nederst til høyre, så får du opp en rullegardinliste over kontoene du er logget inn med, og deretter velger du bare en annen konto.

GRØNN BESKJED: Når du har byttet, sendes du rett til brukerprofilen med en grønn beskjed hvor det står «Byttet til brukernavn».

Vi ser frem til å se bildene dine!