Hvordan deler jeg bilder fra Instagram?

Både på fremsiden av mostadmark.no og under menyvalget Bilder hentes bilder fra alle åpne Instagram-kontoer som har en emneknagg (er tagget #) med stednavn i eller i nærheten av Mostadmark(a). Merk at bilder fra andre plasser i Norge kan dukke opp.  Et eksempel er #Foldsjøen, hvor både bilder fra “vår” innsjø og Foldsjøen i Trollheimen ( Surnadal og Rindal kommuner i Møre og Romsdal) vises.

På fremsiden vises bilder som er #Mostadmark og #Mostadmarka. Under bilder finner du:  #Foldsjøen, #Jøssåsen, #Heinfjorden, #Vennafjellet og #Jervfjellet.

Har du en lukket Instagram-konto som du ikke ønsker å åpne, så kan du opprette en tilleggkonto som er åpen.  Her kan du legge flotte naturbilder eller andre bilder av interesse for oss i  Mostadmark.

Slik bytter du mellom flere Instagram-kontoer

Du kan være logget inn med opptil fem forskjellige kontoer samtidig og motta varsler fra alle kontoene samtidig, ikke bare den du bruker akkurat nå. For å legge til en ekstra konto, gå til brukerprofilen din nederst til høyre, trykk på verktøy-ikonet øverst til høyre og bla helt ned til bunnen for å finne Legg til brukerkonto (rett over Logg ut-knappen).

FLERE KONTOER? Da finner du bare menyvalget på skjermbildet til venstre, og så får du opp et innloggingsvindu til hvor du skal skrive inn brukernavn og passord på konto nummer to (eller tre, fire og fem).

Når du har lagt til en konto nummer to, forvandles ikonet for brukerprofilen nederst til høyre om til selve profilbildet på den kontoen du er inne på akkurat nå, slik at du enkelt kan skille mellom dem; og forhåpentligvis ikke feilposter eller -liker noe.

For å bytte til en annen konto, trykk og hold på profilbildet nederst til høyre, så får du opp en rullegardinliste over kontoene du er logget inn med, og deretter velger du bare en annen konto.

GRØNN BESKJED: Når du har byttet, sendes du rett til brukerprofilen med en grønn beskjed hvor det står «Byttet til brukernavn».

Vi ser frem til å se bildene dine!