Hvordan logger jeg inn?

Fra logg-inn dialogen så trykker du på den blå knappen “Logg på med “. Dette kan du gjøre fra mobil, nettbrett eller en PC.

Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, oppgi din brukerinformasjon i dialogboksen som kommer opp:

Svar ja, dersom du blir spurt om å bekrefte at brukerinformasjon som navn og e-postadresse oversendes til mostadmark.no. Du returneres da automatisk til mostadmark.no hvor din bruker har blitt opprettet. Du slipper da å huske brukernavn og passord til enda et nettsted. NB: ditt passord lagres ikke.

Logger du inn fra et nettbrett eller PC som ikke er din egen, husk å logge ut fra din Facebook konto!

På mostadmark.no, så vil du når du er innlogget få opp nye menyvalg, bl.a. “Min side:  DittNavn”:

Herfra vil du kunne opprette og vedlikeholde arrangementer i kalenderen og blogginnlegg.  Du vil også kunne kommentere andre sine innlegg.

Merk at du under “Min side” finner en utvidet hjelp. Her forklares det meste samt at du får tilgang til video-veiledere.

Lykke til!

 

 

Hvem kan opprette arrangement i Mostadmark sin kalender?

Mostadmark Utvikling håper at dette nettstedet skal fungere som en portal for all aktivitet i og rundt Mostadmark. For å få dette til må nettstedet være levende, åpent og inkluderende. 

Kalenderen for Mostadmark er derfor åpen for alle som er logget inn. Innlogging krever en Facebook bruker.  Ved at alle bidrar til å fylle kalenderen med innhold så blir den forhåpentligvis relevant i form av at den:

  • kan benyttes til planlegging – er det andre som har arrangement på samme dag?
  • gir en samlet oversikt over alt det som skjer i og rundt bygda vår!

Hvem kan blogge?

Mostadmark Utvikling håper at dette nettstedet skal fungere som en portal for all aktivitet i og rundt Mostadmark. For å få dette til må nettstedet være levende, åpent og inkluderende. 

Bloggen for Mostadmark er derfor åpen for alle som er logget inn. Innlogging krever en Facebook bruker. Ved at alle bidrar til å fylle Bloggen med innhold, så blir den forhåpentligvis relevant samt at den bidrar til et transparent lokalmiljø.

Vi håper derfor at lag, arbeidsgrupper, foreninger og enkeltpersoner deler tanker, ideer og referat fra møter og andre aktiviteter.