Fiber til Mostadmark

Oppdatering fra prosjektgruppe for Fiber.

Etter samtale med Dahlø i fylkeskommunen idag, skal det legges ut et fellesprosjekt for utbygging av fiberbredbånd, som innbefatter Mostadmarka, på doffin.no i løpe av uka (uke 24).  Det betyr i klartekst at ting er i gang og begynt å rulle.

Illustrasjonsbilde

Etter at anbudene har kommet inn og en eventuell kontrakt med utbygger er signert skal prosjektet være gjenomført i løpet av 18 måneder. Dette forutsetter selvfølgelig at det blir bra nok oppslutning fra interessenter. (min. 70%)

Dette er en svært positiv utvikling, så her gjelder det å være positiv og framsnakke fiberbredbånd/kabel tv, at vi får flest mulig interessenter.

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med undertegnende.

Johannes Stöhr

Legg igjen en kommentar