Årets første styremøte i Mostadmark Utvikling

I morgen, mandag 5. februar, vil styret i Mostadmark Utvikling avholde årets første styremøte. Det er flere saker på agendaen og saken om bla videre utvikling i “prosjekt fiber” og ny sonestruktur/prismodell er på agendaen.

Vi oppfordrer bygdas innbyggere til å være aktive og melde aktuelle saker, ideer og tanker til styret som angår bygdas utvikling og fremtid. For at dette skal bli enklere og at vi skal bli enda mer tilgjengelig, har vi nå opprettet en e-post for grei og direkte kommunikasjon med styret: mostadmark.utvikling@gmail.com.

Vi har lagt ut alle møteinnkallinger og referater under Mostadmark Utvikling inne på Mostadmark.no. Vår aktivitet vil også bli synlig i kalender inne på denne siden, samt i videre blogginnlegg og forhåpentligvis i konkrete tiltak som gavner bygda vår både nå og i fremdtiden.

Legg igjen en kommentar