Hjertelig gapskratt under jubileumsrevy (Bladet.no)

Det ble en hjertelig mottagelse av premieren på UL Mostingens jubileumsrevy «Opplagt, itj nedlagt» i samfunnshuset i Mostadmark lørdag kveld. Her er det (fra v.) Line Stette, Bente Eidem og Elisabeth Renå som deler minner fra den nedlagte barnehagen; «hjertet i bøgda» under tittelnummeret. Foto: May Elisabeth Lund

En uforskammet sprek 40-årsjubilant mottok hyllesten fra sine egne i samfunnshuset i Mostadmark.

Det dirret av energi mellom sal og scene da Ungdomsslaget Mostingen inntok scenen på hjemmebane under jubileumsrevyen “Opplagt, itj nedlagt” som hadde premiere lørdag kveld.

Humørfylt markering

Lørdag var det nemlig på dagen 40 år siden UL Mostingen ble stiftet, noe som ble behørig feiret utover kvelden i samfunnshuset. Jubiléet ble markert med festlige perler fra lokalrevyen som har vært en kulturell bærebjelke i bygda gjennom flere tiår.

I tillegg fikk salen presentert flere nyskrevne nummer laget spesielt for jubileumsforestillingen. Og publikum lo så de gråt:

Gamle og nye nummer

Bernt Ole Ravlum satte stemningen fra start med «Katta hass Komrad» fra 2006.

Latterkulene satt også løst i salen under “Dunkan & Sjenstad (2001/2010) der avfallssortering avstedkom mye besvær for en  glitrende opplagt Line Stette.

«Kongen taler» i en oppdatert 2017-versjon vakte minst like mye latter som i 2014. Kostelig framført også denne gang av Thomas Johansen. Denne gang uten dronningen (Bente Eidem) ved sin side under talen.

Johansen og Eidem frydet dog publikum med glitrende samspill under til tider hysterisk morsomme «Kjerringmas» (2012) etter pause.

Fullt hus

Mostingene kjente selvsagt sin besøkelsestid og hadde lørdag gått mann av huse for å få med seg premieren i samfunnshuset.

Fullt hus og en formidabel respons, noe som fikk blant andre leder av ungdomslaget; Kenneth Aas til å smile fra øre til øre etter forestillingen:

Videre til Bruket

– Et kjempekick. Dette var kjempeartig, smilte Aas.

Han deltar selv både på scenen og som tekstforfatter under årets revy. Nå ser Aas frem til å få frem gapskratten også blant publikum i Bruket kulturhus førstkommende helg:

– Det blir interessant. Det blir artig å prøve noe nytt. Som Rune (Molund) sa i talen etter revyen, revyen har jo vært i Selbu, i Hommelvika, og til og med på Hitra tidligere. Vi har vært i Folkets hus, men vi har aldri vært i Bruket. Jeg synes også at det er kjempeartig at både ordfører og varaordfører er her i kveld. Det setter vi veldig pris på, uttalte en begeistret leder for UL Mostingen.

Kilde: Bladet.no 26.03.2017

Legg igjen en kommentar